Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kolme kauppias-yrittäjää etsivät joukkoon nurmijärvellä asuvia voittoa tavoittelemattoman osuuskunnan perustamisesta kiinnostuneita henkilöitä, voit olla vastavalmistunut tai työelämässä enemmänkin kastautunut, nuori tai eläkeläinen. Emme aseta erityisehtoja koulutukselle. Kirjakaupan iso tila mahdollistaa tilojen puolesta erilaisia mahdollisuuksia. Kaupassa myydään tällä hetkellä uusia ja vanhoja kirjoja, luontaistuotteita, toimistotarvikkeita, askartelu- ja taidetarvikkeita ja liikunta- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kirja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus