Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Kolme kauppias-myyjää etsivät joukkoon yrittäjää/energiapakkausta, mahdollisimman monipuolista ja itsensä jatkuvasta kouluttamisesta kiinnostunutta naista tai miestä. Voit olla vastavalmistunut tai työelämässä enemmänkin kastautunut, nuori tai eläkeläinen. Emme aseta erityisehtoja koulutukselle. Kirjakaupan iso tila mahdollistaa tilojen puolesta erilaisia mahdollisuuksia. Kaupassa myydään tällä hetkellä uusia ja vanhoja kirjoja, luontaistuotteita, toimistotarvikkeita, askartelu- ja taidetarvikkeita ja liikunta- ja urheilutarvikkeita. Nurmijärven kirja myy www.paipal.fi sivustolleen yritysilmoituksia. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme jääkaappimagneetteja.

Web-osoite: http://kylakirjakauppa.fi Työnantaja: Nurmijärven kirja Oy Sijainti: Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 12.08.2016 heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: nurmijarvenkirja@gmail.com. Ensimmäinen yhteydenotto ja kysymykset mieluiten sähköpostitse. 0505632222 Ilmoitus jätetty: 07.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kirja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa