Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kolme kauppias-yrittäjää etsivät joukkoon nurmijärvellä asuvia voittoa tavoittelemattoman osuuskunnan perustamisesta kiinnostuneita henkilöitä, voit olla vastavalmistunut tai työelämässä enemmänkin kastautunut, nuori tai eläkeläinen. Emme aseta erityisehtoja koulutukselle. Kirjakaupan iso tila mahdollistaa tilojen puolesta erilaisia mahdollisuuksia. Kaupassa myydään tällä hetkellä uusia ja vanhoja kirjoja, luontaistuotteita, toimistotarvikkeita, askartelu- ja taidetarvikkeita ja liikunta- ja urheilutarvikkeita. Nurmijärven kirja myy www.paipal.fi sivustolleen yritysilmoituksia. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme jääkaappimagneetteja. Etätyönä voit osallistua IT-palvelutuotantomme kehittämiseen.

Web-osoite: http://kylakirjakauppa.fi Työnantaja: Nurmijärven kirja Oy Sijainti: Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 12.08.2016 heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: nurmijarvenkirja@gmail.com. Ensimmäinen yhteydenotto ja kysymykset mieluiten sähköpostitse. 0505632222 Ilmoitus jätetty: 07.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Nurmijärven kirja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Pratikankuja 4, 01900 NURMIJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus