Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Lumo Liikuntakeskukset on nuori ja energinen yritys, joka haluaa kehittyä alan johtavaksi organisaatioksi Suomessa. Haluamme tehdä liikunnasta innostavan ja kiinnostavan tuotteen jo liikkuvien lisäksi niille, jotka eivät ole vielä löytäneet tietään liikunnan pariin.

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme tuloshakuista, omatoimista ja innostavaa Asiakasneuvojaa, jonka päätehtävä on edistää liikuntakeskuksen asiakasvirtaa. On eduksi jos omaat aikaisempaa kokemusta myynnistä, kuitenkin vielä tärkeämpää on asenteesi. Olethan siis innostava, tehokas ja valmis tekemään töitä menestyäksesi? Meiltä saat alan johtavan koulutuksen ja ellet ole jo huippuosaaja, sinusta varmasti kasvaa sellainen kanssamme.

Meiltä saat mielenkiintoisen ja hauskan työn, jossa on mahdollisuus ansaita erittäin hyvin. Loistavan työympäristön, kivat työkaverit ja organisaation joka kannustaa ottamaan huumorin mukaan jokaiseen asiakaskohtaamiseen. Lisäksi saat meiltä rajattoman liikuntaedun.

Tukenasi sinulla on erittäin kehittymishaluinen alan edelläkävijä organisaatio. Tarjoamme loistavat urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä. Mielestämme kaiken voi tehdä aina helpommin, paremmin ja tehokkaammin. Vaikka tekisimmekin jo nyt erittäin hyvin asioita - ne voi aina tehdä myös paremmin.

Laita kirjallinen hakemus osoitteeseen juhani.lahti@liikuntakeskuslumo.fi otsikolla Myyjä.

www.liikuntakeskuslumo.fi

Web-osoite: http://www.liikuntakeskuslumo.fi Työnantaja: Wellfit Finland Oy / Liikuntakeskus Lumo Sijainti: Saksalankatu 6, 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juhani Lahti, juhani.lahti@liikuntakeskuslumo.fi, 0504320448 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saksalankatu 6, 15100 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYJÄ, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Wellfit Finland Oy / Liikuntakeskus Lumo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Saksalankatu 6, 15100 LAHTI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa