Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jesper Junior on Suomen suurin lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju. Valikoimiimme kuuluu lastenvaatteiden johtavat merkit sekä oma tuotanto. Haemme Kouvolan Veturissa sijaitsevaan lastenvaateliikkeeseemme kiireapulaista/osa-aikaista myyjää. Toivomme reipasta ja iloista asennetta työhön sekä aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Edellytämme kokemusta kassatyöskentelystä, visualistin koulutus ja vaatealan tuntemus on eduksi työssä. Laitatko hakemuksen viitteeksi: Kiireapulainen/Veturi Vapaamuotoisen hakemuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Kouvola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Trio Jesper Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa