Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Jaksatko hymyillä ja palvella asiakkaita myös kiireen keskellä? Oletko omatoiminen ja valmis ottamaan haasteita vastaan? Osaatko ratkaista ongelmia kiperissäkin tilanteissa?

R-kioskilla asiakkaamme odottavat erinomaista palvelua. Haemme Kuusankosken R-kioskeille palveluhenkistä ja oma-aloitteista kioskimyyjää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Kioskimyyjänä olet tai kasvat asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Tunnet R-kioskin tuotteet, palvelut ja olet valmis ystävällisesti opastamaan asiakkaita. Suosittelet rohkeasti uutuustuotteita, muistutat ajankohtaisista kampanjoista ja pidät huolta kioskin siisteydestä sekä tuote-esittelyiden runsaudesta. Huolehdit omalta osaltasi, että kioskilla viihtyvät sinun lisäksesi myös asiakkaat sekä työkaverit. Teet kaikkesi luodaksesi asiakkaalle päivän parhaan hetken.

Osana kioskin tiimiä otat vastuuta kioskin rutiineista sekä noudatat sovittuja työvuoroja ja toimintaohjeita. Haluat osaltasi olla tekemässä kioskistasi Suomen parasta R-kioskia!

Saat kattavan perehdytyksen kioskityöhön kioskiharjoittelun ja verkkokoulutuksen avulla. Pystyt työssäsi kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja mahdollisuutenasi on ryhtyä vaikka itsenäiseksi R-kauppiaaksi.

Edellytämme

Ystävällistä ja iloista asiakaspalveluasennetta
Reipasta myyntihenkisyyttä ja leveää hymyä
Itsenäistä ja vastuullista otetta työhön
Mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä
Hygieniapassia (suoritusmahdollisuus)
Vähintään 18 vuoden ikää

Arvostamme

Aikaisempaa Ärrä-kokemusta ja/tai kokemusta asiakaspalvelutyöstä
Kokemusta Veikkaus- ja Toto-pelien myynnistä

Työnantaja: 1247 Riikka Patjas Oy Sijainti: 45700 KUUSANKOSKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: lokakuussa Yhteystiedot: Riikka Patjas, riikka.patjas@r-kauppias.fi Ilmoitus jätetty: 01.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45700 KUUSANKOSKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut 1247 Riikka Patjas Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45700 - Kouvola , osoitteessa 45700 KUUSANKOSKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa