Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme myyntitiimiimme vahvistusta joulusesonkiin. Edellytämme hyvää kodin elektroniikan tuntemusta. Kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä on iso etu. Tehtävä vaatii itsevarmaa, sosiaalista luonnetta ja hyviä kommunikointitaitoja. Menestyksekäs tehtävän hoitaminen antaa mahdollisuudena jatkaa joulusesongin jälkeen osa-aikaisena ja seuraavan kesän lomatuuraajana. Sopii siis erinomaisesti opiskelijalle tms. Kannattaa toimia ripeästi, sillä paikka täytetään heti kun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää myyntialan tehtävät Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Gigantti, Hyvinkää. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus