Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Riitan Herkun tytäryhtiö Oy Intercheese Ltd hakee Järvenpäähän ja Keravan palvelutiskimyyjää juustopisteelle.

Oletko Sinä ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen etsimämme myyjää juusto palvelutiskiin? Pääsääntöisesti toimipaikkasi on Järvenpään ja Keravan Prisma. Tehtäviisi kuuluvat juustopisteen päivittäiset rutiinit kuten juustonleikkuu ja esillepano, tilausten suunnittelu ja hoitaminen ja myynnin edistäminen joka painottuu pääsääntöisesti loppuviikkoon. Työtuntisi ovat 32h/vko ja työvuorosi sijoittuvat klo 11-19 väliselle ajalle maanantaista lauantaihin. Tehtävään ja tuotteisiin saat kattavan perehdytyksen. Hygieniapassi ja aikaisempi kokemus elintarvikemyynnistä on etuus, mutta kokemusta tärkeämpää on persoonasi! Tehtävässä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen.

Olet itsenäiseen työhön pystyvä, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen myyjä. Yrittäjähenkisyys työssä on etuus. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme tiimituen, sekä hyvät henkilökuntaedut.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian! Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 00900 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/4000953 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00900 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00900 - Helsinki , osoitteessa 00900 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa