Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin

MYYJÄÄ.

Asiakkaamme on Pohjois-Suomalainen laadukkaita yrityslahjoja tarjoava yritys, jolla on pitkä historia suomalaisten design-tuotteiden myynnistä. Asiakkaamme menestys perustuu omaan suunnitteluun ja erinomaiseen palveluun. Menestystarinan jatkamiseksi on aika hankkia uusi innokas tekijä osaksi huipputiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu B2B uusasiakashankita sekä vanhojen asiakkuuksien hoitaminen ja niihin lisämyynti. Aikaisempi kokemus puhelinmyynnistä katsotaan eduksi.

Odotamme hakijoilta pitkäjänteistä ja sitoutumiskykyistä otetta työntekoon. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on tehokas ja määrätietoinen työskentelytahti, erinomaiset asiakaspalvelutaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä aito halu kehittää itseäsi.

Lisäksi toivomme että sinulla on
- Kokemusta myyntityöstä/puhelinmyynnistä
- Hyviä tietoteknisiä taitoja
- Onnistumisen nälkää
- Kaupanpäätäntäkykyä
- Erinomaisia tiimityötaitoja
- Iloista ja reipasta työotetta

Tehtävät alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ma-Pe klo 8-16 HR- ja rekrytointiasiantuntija Marja Parkkari p. 0443308824

Go On Oulu löytyy myös facebookista. Käy tutustumassa meihin osoitteessa www.facebook.com/GoOnOulu

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku, Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Oulu / Rikimet Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Marja Parkkari, Puh: 044 330 8824, 044 330 8824, marja.parkkari@go-on.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa