Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Dyson on kansainvälinen teknologiayritys joka keskittyy keksintöihin ja tuotteiden valmistamiseen siten, että ne hoitavat käyttötarkoituksensa paremmin. Dyson keksi maailman ensimmäisen pölypussittoman imurin ja on siitä lähtien laajentanut toimintaansa mm. lavattomiin Air Multiplier tuulettimiin, Airblade käsienkuivaajiin ja erilaisiin johdottomiin imureihin. Tänä päivänä Dyson on yksi maailman innovatiivisimmista yrityksistä, joka käyttää merkittäviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiesittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Brand Buddy Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus