Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme K-market Roihuvuoreen reippaita ja positiivisia työntekijöitä ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Tarjoamme vakituisen työsuhteen 10-20 viikkotunnilla, mukavan ja monipuolisen työn, sekä mahdollisuuden vaikuttaa työmääriin joustavasti. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin 15-22 välillä ja viikonloppuisin. Odotamme hakijalta: - Vähintään 18 vuoden ikää. - Valmiiksi suoritettua toisen asteen tutkintoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut tmi Valtteri I. Markkula. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus