Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaavaa 15h myyjää Helsingin tavaratalon palveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen 4.4.2017 saakka. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön sisältyy monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä Helsingin keskustan tavaratalon palveluiden osastoilla, kuten palvelupisteellä, neuvonnassa, verkkokaupan noutopisteellä ja First Loungessa. Työvuoroja voi olla kaikkina aikoina kaupan aukioloaikojen mukaan niin arkena kuin viikonloppuna.

Tehtävä sopii iloiselle asiakaspalvelutyöstä nauttivalle työntekijälle. Odotamme joustavuutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Tehtävässä Ruotsin kielen taito on etu.

Olisiko tämä sinun paikkasi? Hae tehtävää 26.10 mennessä täyttämällä tehtävän hakulomake osoitteessa stockmann.com

Web-osoite: http://www.stockmann.com Työnantaja: Stockmann Oyj Abp Sijainti: Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: www.stockmann.com Hakemukset: http://www.stockmann.com Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Helsingin tavaratalon palveluihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Stockmann Oyj Abp. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa