Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaavaa energistä 25h myyjää Helsingin tavaratalon palveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2016 saakka. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävä sijoittuu pääsääntöisesti tavaratalon neuvontaan. Tarpeen mukaan töitä voi olla muissakin Helsingin keskustan tavaratalon palveluiden osastoilla, kuten palvelupisteellä, verkkokaupan noutopisteellä ja First Loungessa. Työvuorot vaihtelevat kaupan aukioloaikojen mukaan niin arkena kuin viikonloppuna.

Etsimämme henkilö palvelee asiakkaita sujuvasti ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Hän nauttii asiakaspalvelusta ja kohtaa jokaisen asiakkaan suurella sydämellä. Hän on joustava tiimipelaaja, työtavoiltaan reipas ja oma-aloitteinen eikä hätkähdä työskentelyä myöskään kiireen keskellä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 25.10 mennessä täyttämällä ko. tehtävän hakulomake osoitteessa stockmann.com

Web-osoite: http://www.stockmann.com Työnantaja: Stockmann Oyj Abp Sijainti: Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: www.stockmann.com Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Helsingin tavaratalon palveluihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Stockmann Oyj Abp. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa