Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yritykseen koulutettavaa henkilöä, tavoitteena Myyjä / Pienkonekorjaaja. Kyseessä Osaamisen ovi - osaajia yrityksiin koulutus. Työssäoppimisyritys Ilpon Katiska Oy. Mikäli olet käytännönläheisen koulutuksen kautta kiinnostunut saamaan työpaikan ota yhteyttä : Ilpo Palomäki, Puh: (06) 7651225 tai sähköpostitse : info@ilponkatiska.fi. Toivomme Sinun omaavan hyvät tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaidot sekä Sinulla on motivaatio ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Evijärvi myyjät ja kassahenkilöt Evijärvi myyntialan tehtävät Evijärvi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Evijärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Ilpon Katiska Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Evijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa