Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme K-Market Resiinaan Espoon Keskukseen iltatyöntekijää. Odotamme hakijalta - hyvää Suomen kielen taitoa - kiitettävää asiakaspalvelua - kykyä toimia ihmisten kanssa - paineensietokykyä Ilta- ja viikonlopputyö sisältää kaupan monipuolisia työtehtäviä mm. kassatyötä, leivänpaistoa, sekä kuormanpurkua. K-Market Resiina kuuluu K-ryhmään, joten meidän kautta voit edetä urallasi vaikka kuinka pitkälle. Etsimme luotettavaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Jääskeläinen & Salovaara Avoin yhtiö. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus