Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme iltavastaavaa monipuolisiin kaupan työtehtäviin. Viikkotyöaika on 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa iltoihin. Odotamme: - aikaisempaa kokemusta myyjän tehtävistä - esimerkillistä asiakaspalveluasennetta - kykyä toimia tiimissä - vastuunottokykyä ja luotettavuutta - hyvää suomen kielen taitoa K-Market Resiina sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Keskuksessa. Laita hakemus ja CV osoitteeseen timo.jaaskelainen@k-market.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Jääskeläinen & Salovaara Avoin yhtiö. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus