Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme oma-aloitteista, positiivista, ahkeraa ja luotettavaa työntekijää. Työn on nopeatempoista ja itsenäistä.

Etsimme osa-aikaista työntekijää viikonlopuiksi. Mikäli et pelkää haasteita, olet jämäkkä ja pidät asiakaapalvelusta, ota rohkeasti yhteyttä. Koulutamme tehtävään, joten positiivinen ja avoin asenne riittää.

Paikka täytetetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Web-osoite: http://torix.fi Työnantaja: Torix Oy Sijainti: Vanhatie 25, 15240 LAHTI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Päivi Kirppistorix@gmail.com 0449781110 Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanhatie 25, 15240 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Torix Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Vanhatie 25, 15240 LAHTI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus