Duunitori suosittelee
Tekninen myyjä/myyntiedustaja Kiinnike-Kolmiolle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BrandBuddy Group on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva kenttämarkkinoinnin ammattilainen, brändien hyvä ystävä. Rakennamme tavaramerkkejä myymälöihin ja autamme asiakkaitamme saamaan tilaa kuluttajien arkipäivässä. Motivoituneet, tyytyväiset työntekijät ovat toimintamme kulmakivi ja BrandBuddy tietää, että avain menestykseen ovat onnelliset työntekijät. Lue lisää: www.brandbuddygroup.com Teemme asiakkaillemme, kuluttajabrändeille, markkinatutkimuksia ja etsimme kenttätyöskentelyyn Mystery Shoppaajia, eli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Rovaniemi muut myymälätehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mystery Shopper, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Brand Buddy Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus