Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

BrandBuddy Group on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva kenttämarkkinoinnin ammattilainen, brändien hyvä ystävä. Rakennamme tavaramerkkejä myymälöihin ja autamme asiakkaitamme saamaan tilaa kuluttajien arkipäivässä. Motivoituneet, tyytyväiset työntekijät ovat toimintamme kulmakivi ja BrandBuddy tietää, että avain menestykseen ovat onnelliset työntekijät. Lue lisää: www.brandbuddygroup.com

Teemme asiakkaillemme, kuluttajabrändeille, markkinatutkimuksia ja etsimme kenttätyöskentelyyn

Mystery Shoppaajia, eli haamuostajia

Tehtäväsi on esittää tavallista kuluttajaa myymälässä ja selvittää miten asiakkaamme tuotteita myydään kaupoissa. Saat jokaiselle käynnille tarkat ohjeistukset asioista, joista toivomme sinun ottavan selvää myymälöissä. Näiden kanssa suuntaat myymälöihin esittämään kuluttajaa ja havainnoiman ostokokemustasi. Tehtävä kuulostaa yksinkertaiselta mutta vaatii, että sinussa piilee pieni näyttelijä - myyjät eivät saa arvata, että toimit salapoliisina. Et siis hämmenny yllättävistä tilanteista, vaan tilannetajua hyödyntäen, keksit tavan jatkaa keksittyä ostotapahtumaa uskottavasti myymälöissä. Alan asiantuntijoina osaamme valjastaa sinut tehtävään, eli saat koulutuksen tehtävään.

Keikkoja on tarjolla ympäri Suomen. Tällä hetkellä etsimme työntekijöitä varsinkin Rovaniemen alueelle. Tämä on hyvä mahdollisuus ansaita taskurahaa esim. opintojen tai leipätyön ohella ja käynnit voi tehdä oman aikataulun mukaan.

Kuulostaako sinun jutulta? Hyvä! Rekisteröidy Mystery Shoppaajaksi osoitteessa www.brandbuddygroup.com ja alamme valjastamaan sinusta etevää haamuostajaa asiakkaillemme. Jos sinulla on kysyttävää, soita Ollille 0400 246016 tai lähetä s-postia olli@brandbuddygroup.com.

Web-osoite: http://www.brandbuddygroup.com Työnantaja: Brand Buddy Oy Sijainti: 96101 ROVANIEMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Olli Saukola, 0400 246016, olli@brandbuddygroup.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96101 ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mystery Shopper, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Brand Buddy Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96101 - Rovaniemi , osoitteessa 96101 ROVANIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa