Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

BrandBuddy Group on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva kenttämarkkinoinnin ammattilainen, brändien hyvä ystävä. Rakennamme tavaramerkkejä myymälöihin ja autamme asiakkaitamme saamaan tilaa kuluttajien arkipäivässä. Motivoituneet, tyytyväiset työntekijät ovat toimintamme kulmakivi ja BrandBuddy tietää, että avain menestykseen ovat onnelliset työntekijät. Lue lisää: www.brandbuddygroup.com

Teemme asiakkaillemme, kuluttajabrändeille, markkinatutkimuksia ja etsimme kenttätyöskentelyyn

Mystery Shoppaajia, eli haamuostajia

Tehtäväsi on esittää tavallista kuluttajaa myymälässä ja selvittää miten asiakkaamme tuotteita myydään kaupoissa. Saat jokaiselle käynnille tarkat ohjeistukset asioista, joista toivomme sinun ottavan selvää myymälöissä. Näiden kanssa suuntaat myymälöihin esittämään kuluttajaa ja havainnoiman ostokokemustasi. Tehtävä kuulostaa yksinkertaiselta mutta vaatii, että sinussa piilee pieni näyttelijä - myyjät eivät saa arvata, että toimit salapoliisina. Et siis hämmenny yllättävistä tilanteista, vaan tilannetajua hyödyntäen, keksit tavan jatkaa keksittyä ostotapahtumaa uskottavasti myymälöissä. Alan asiantuntijoina osaamme valjastaa sinut tehtävään, eli saat koulutuksen tehtävään.

Keikkoja on tarjolla ympäri Suomen. Tällä hetkellä etsimme työntekijöitä varsinkin Kokkola-Iisalmi-Kajaani -alueelle. Tämä on hyvä mahdollisuus ansaita taskurahaa esim. opintojen tai leipätyön ohella koska käynnit tehdään osittain iltaisin ja viikonloppuisin joustavalla aikataulla.

Kuulostaako sinun jutulta? Hyvä! Rekisteröidy Mystery Shoppaajaksi osoitteessa www.brandbuddygroup.com ja alamme valjastamaan sinusta etevää haamuostajaa asiakkaillemme. Jos sinulla on kysyttävää, soita Ollille 0400 246016 tai lähetä s-postia olli@brandbuddygroup.com.

Web-osoite: http://www.brandbuddygroup.com Työnantaja: Brand Buddy Oy Sijainti: 74101 IISALMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Olli Saukola 0400 246016, olli@brandbuddygroup.com Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 74101 IISALMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mystery Shoppaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Brand Buddy Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74101 - Iisalmi , osoitteessa 74101 IISALMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa