Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme kokopäiväiseen myyntitiimiimme Helsingin Vallilaan kolmea myynti- ja palveluhenkistä myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Avarra käsitystäsi puhelimella tehtävästä työstä; puhelin on henkilökohtainen kommunikointiväline, jonka välityksellä voit aidosti tuoda merkitystä ihmisten jokapäiväiseen elämään, se ei ole vain puhelinluettelon läpikäymistä. Myyntineuvottelijana kontaktoit puhelimitse jo olemassa olevia sekä uusia kuluttaja-asiakkaita, ja laajennat heidän vakuutuspalveluitaan.

Koska konsernimme toimii vakuutus- ja turva-alalla, tulee meidän saavuttaa yli 3 miljoonan olemassa olevan asiakkaamme ehdoton luottamus jokaisessa kohtaamisessa. Viihtyäksesi tässä roolissa, pitää sinulla olla sisäinen palo tuloksen tekemiseen ja asiakkaiden auttamiseen.

mySafetyn missio on tuoda uudenlaista turvaa ja mielenrauhaa jokaiseen päivään. Palveluvalikoimamme koostuukin moderneista arjen turva- ja vakuutuspalveluista, jotka tuovat innovatiivisuudellaan ja merkityksellisyydellään meille kilpailuedun, jota monilla muilla ei ole. Olemme asettaneet omat tavoitteemme korkealle; haluamme olla alan halutuin työpaikka ja tätä kautta tarjota myös omille asiakkaillemme parasta osaamista. Myynti on tehtävä jossa sinäkin voit viihtyä vuosia.

Tarjoamme sinulle:

- Työaikasi on arkisin klo 9.00-17.00. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Saat työhösi kaiken tarvittavan koulutuksen, tuen ja jatkuvan valmennuksen, jotta sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset tehdä hyvää työtä ja ansaita.

- Arvostamme lisäksi jatkuvaa ammattitaidon ylläpitämistä, jonka johdosta tuemme opiskelua tutkintoihin tarjoamalla työntekijöillemme mahdollisuuden suorittaa Myynnin ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena mySafetyllä.

- Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan (1200e) sekä kannustavan provisio- ja bonusmallin (keskiansio 2000-5000e / kk).

- Yhdessä viihtyminen on meille tärkeää ja hyvä työilmapiirimme takaa sen, että olet sitten nuori, jo elämänkokemusta omaava, sinkku tai perheellinen, aloitteleva alalla tai rautainen ammattilainen, hyvänä tyyppinä sovit varmasti osaksi lähes 100 huipputekijämme joukkoa.

- Tuemme työntekijöiden kehitystä ja kannustamme kasvamaan kunnioittaen yksilöiden tarpeita eri elämäntilanteissa. Tarjoamme todellisia urakehitysmahdollisuuksia kunnianhimoisille ja yrittäjähenkisille tyypeille, jotka haluavat panostaa sekä omaan että yrityksen etenemiseen.

Tutustu lisää toimintaamme osoitteessa www.mysafety.fi tai seuraa meitä facebookissa https://www.facebook.com/mySafetyFINLAND

Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja työhakemus osoitteeseen tyo@mysafety.fi Laitathan sähköpostisi otsikoksi: Myyntineuvottelija, päivätyö. Haku päättyy 6.11. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Samasta osoitteesta tai numerosta 040 828 6012 tiedusteluihisi vastaa mielellään rekrytointi koordinaattorimme Noora Kesti

Web-osoite: http://www.mysafety.fi/ Työnantaja: mySafety Oy Sijainti: Telekatu 2 F (3. krs), 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Noora Kesti, 040 8286012 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Telekatu 2 F (3. krs), 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi mysafety Y-tunnus 2146117-2 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 821 000 € 32 %

Liiketoiminnan tulos

-33 000 € 96 %

Liikevoitto-%

-1 % 95 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut mySafety Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Telekatu 2 F (3. krs), 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa