Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hallintojohtaja toimii yleis- ja taloushallinnon päävastuualueen päällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä. Hallintojohtajan tehtäviin kuuluu myös kunnanhallituksen ja valtuuston asioiden valmistelua ja täytäntöönpanoa. Hallintojohtaja on kunnan työsuojelupäällikkö. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kunnallishallinnon tehtävissä ja yhteistyökykyä. Molempien kotimaisten kielten taito katsotaan hakijalle eduksi, koska Myrskylä on kaksikielinen kunta. Virka täytetään toistaiseksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Myrskylä hallinto, yleiset toimistotyöt Myrskylä johtajapositiot Myrskylä johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Myrskylän kunta Y-tunnus 0203282-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Myrskylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07600 - Myrskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus