Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hallintojohtaja toimii yleis- ja taloushallinnon päävastuualueen päällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä. Hallintojohtajan tehtäviin kuuluu myös kunnanhallituksen ja valtuuston asioiden valmistelua ja täytäntöönpanoa. Hallintojohtaja on kunnan työsuojelupäällikkö. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kunnallishallinnon tehtävissä ja yhteistyökykyä. Molempien kotimaisten kielten taito katsotaan hakijalle eduksi, koska Myrskylä on kaksikielinen kunta. Virka täytetään toistaiseksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Myrskylä hallinto, yleiset toimistotyöt Myrskylä johtajapositiot Myrskylä johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Myrskylän kunta Y-tunnus 0203282-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Myrskylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Myrskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus