Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Hallintojohtaja toimii yleis- ja taloushallinnon päävastuualueen päällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä. Hallintojohtajan tehtäviin kuuluu myös kunnanhallituksen ja valtuuston asioiden valmistelua ja täytäntöönpanoa. Hallintojohtaja on kunnan työsuojelupäällikkö.
Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kunnallishallinnon tehtävissä ja yhteistyökykyä. Molempien kotimaisten kielten taito katsotaan hakijalle eduksi, koska Myrskylä on kaksikielinen kunta.
Virka täytetään toistaiseksi. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Web-osoite: http://www.myrskyla.fi/ Työnantaja: Myrskylän kunta Sijainti: 07600 MYRSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja virasta ja kunnasta saa kunnanjohtaja Sabah Samaletdiniltä puh. 044 056 2629 sekä hallintojohtaja Camilla Söderströmiltä 040 746 0626. Tietoja kunnasta saat myös kunnan kotisivuilta www.myrskyla.fi. Myrskylä on savuton kunta. Hakemukset: Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 8.11.2016 klo 16.00 mennessä Myrskylän kunnanvirastoon kunnanjohtaja Sabah Samaletdinille, Virastotie 5, 07600 Myrskylä. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 07600 MYRSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Myrskylän kunta Y-tunnus 0203282-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Myrskylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07600 - Myrskylä , osoitteessa 07600 MYRSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa