Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palvelumyyjä , Helsinki + pk-seutu Olet nuorekasta energiaa ja intoa omaava ja myyntihenkisyys on osa luonnettasi? Etsimme porukkaamme asennetta omaavaa myyjää huollon pariin. Sinulla ei tarvitse olla alan kokemusta tai tietämystä, mutta osaat ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää keinot päästäksesi tavoitteisiisi. Et pelkää tarttua tuumasta toimeen, sinulla on halu menestyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi mv-jäähdytys Y-tunnus 0917531-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelumyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut MV-Jäähdytys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus