Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Palvelumyyjä , Helsinki + pk-seutu

Olet nuorekasta energiaa ja intoa omaava ja myyntihenkisyys on osa luonnettasi?

Etsimme porukkaamme asennetta omaavaa myyjää huollon pariin. Sinulla ei tarvitse olla alan kokemusta tai tietämystä, mutta osaat ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää keinot päästäksesi tavoitteisiisi. Et pelkää tarttua tuumasta toimeen, sinulla on halu menestyä ja tartut avoimin mielin uusiin tapoihin toimia.

Tarjoamme palkitsevan ja yritteliään työpaikan, jossa saat olla mukana kehittämässä uusia toimintatapoja ja olla edelläkävijä kylmäalalla.

Jos koet asenteesi ja luonteesi sopivan tehtävään, näytä rohkeutesi ja laita avoin hakemus osoitteeseen eerika.turunen@mv-jaahdytys.fi. Kerro hakemuksessa mielestäsi 3 tärkeintä asiaa myynnissä menestymiseen.

Työ alkaa vuoden vaihteessa tai sovitusti oikean tyypin löytyessä! Palkkaus sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Vantaalla, mutta loppuvuoden aikana muutamme Helsinkiin Malmille.

MV-Jäähdytys Oy on yli 40-vuotias perheyritys, joka tunnetaan toiminnan vakaudesta ja miellyttävästä ilmapiiristä. MV-Jäähdytys Oy on alaa uudistava ja peräänantamaton perheyritys, joka sitoutuu tuloksellisiin ja mitattaviin energiansäästöratkaisuihin niin huollossa kuin urakoinnissa. Meillä työskentelee n. 40 asiantuntijaa Vantaalla. Vuonna 1971 perustetun MV-Jäähdytys Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli noin 5 miljoonaa euroa.

www.mv-jaahdytys.fi

Web-osoite: http://www.mv-jaahdytys.fi Työnantaja: MV-Jäähdytys Oy Sijainti: 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eerika Turunen puh. 0400 625568, eerika.turunen@mv-jaahdytys.fi Hakemukset: Avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen eerika.turunen@mv-.jaahdytys.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi mv-jäähdytys Y-tunnus 0917531-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelumyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut MV-Jäähdytys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki , osoitteessa 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa