Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme muuttokeikkoihin MUUTTOMIEHIÄ kohteet ympäri Etelä-Karjalaa Tehtävänä kalusteiden kantamista ja joissain kohteissa voi olla kalusteiden kasaamista, joten kasaustaito on etu, mutta ei välttämätön vaatimus Työturvallisuuskortti vaaditaan, sekä omat turvakengät. Hyvä fyysinen kunto on myös edellytys tehtävässä pärjäämiselle. Muuttokeikkoja voit ottaa vastaan oman tilanteesi mukaan. Tarjoamme mukavan mahdollisuuden lisäansioihin, olet sitten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Lappeenranta siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lappeenranta muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus