Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme muuttokeikkoihin MUUTTOMIEHIÄ kohteet ympäri Etelä-Karjalaa Tehtävänä kalusteiden kantamista ja joissain kohteissa voi olla kalusteiden kasaamista, joten kasaustaito on etu, mutta ei välttämätön vaatimus Työturvallisuuskortti vaaditaan, sekä omat turvakengät. Hyvä fyysinen kunto on myös edellytys tehtävässä pärjäämiselle. Muuttokeikkoja voit ottaa vastaan oman tilanteesi mukaan. Tarjoamme mukavan mahdollisuuden lisäansioihin, olet sitten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Lappeenranta siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lappeenranta muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa