Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme ammattitaitoista ja palveluhenkistä muuttomiestä muuttokuljetuksiin erityisesti eri puolille pääkaupunkiseutua. Työ on pääasiassa keikkatyötä joten sopii esim. opiskelijalle tai lisätöitä etsivälle. Työt alkaa mahdollisimman pian. Kauttamme on mahdollista työskennellä myös muissa tehtävissä ja vakinaistua.

Odotamme rautaista asiakaspalveluasennetta sekä joustavuutta työajoissa ja ahkeruutta. Vähintään suomenkielen kohtuullinen osaaminen on myös edellytys työhön. Hakijalta odotamme myös hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta, koska osa muutoista tapahtuu ihmisten kodeissa. Ahkeruus ja motivaatio ovat kaiken a ja o.

Vaatimukset:
- Asiakaspalvelu 10 +
- Olet suoraselkäinen, tulet töihin ajoissa ja olet huolellinen
- Et pelkää fyysistä työtä
- Olet joustava työajan suhteen

Täytä hakemus sivuillamme. Töitä on tarjolla heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: Workpower Oy, Hki Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: www.workpower.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa