Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Muuttohaukat Oy hakee Turun seudulla erikseen töihin kutsuttavaan työsuhteeseen ajoneuvovastaavia (kuljettajia). Meillä on töissä kivaa! Muuttohaukoilla on hyvä ilmapiiri ja kivat työkaverit. Haluatko Sinä olla yksi meistä? Nyt haemme joukkoomme lisää hyviä tyyppejä, eli jo ammattitaitoisia ajoneuvovastaavia. Kuljettajana toimit monipuolisissa muuttotehtävissä. Toimit myös osallistuvana nokkamiehenä erilaisissa toimistomuutoissa ja kotimuutoissa. Huolehdit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Turku kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Muuttohaukat Oy Y-tunnus 0887272-7 Toimiala Muuttopalvelut Rinnakkaistoiminimet Falcon-kuljetus, Falcon-konsultointi, Hyvinkään Muuttohaukat, Turun Muuttohaukat, Helsingin Muuttohaukat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvovastaava (kuljettaja), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Muuttohaukat Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus