Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 22 000 muuttoa ja noin 35 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1000 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalveluyksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

Niemi Palvelut Oy NIEMI® Yrityspalvelut NIEMI® Kuluttajapalvelut NIEMI® Ulkomaanpalvelut NIEMI® Logistiikkapalvelut NIEMI® Tapahtumapalvelut NIEMI®


Ehkä myös Sinun urasi suunnan?

Haemme erikseen töihin kutsuttavia

MUUTTAJIA

Kuopiossa 1.1.2017 avattavaan toimipisteeseemme

Työsi koostuu monipuolisista muutto-, asennus- ja pakkaustehtävistä koti- ja yritysmuuttokohteissa sekä rakennustyömaan sisäänkantotehtävistä.

Mikäli sinulta löytyy C-kortti ja siihen kuuluva ammattipätevyys voit mahdollisesti myös toimia muuttoautonkuljettajana.

Työntekijämme ovat avoimia, motivoituneita ja aktiivisia muuttoalan ammattilaisia. Asiakaspalvelutaidot ja kyky toimia ryhmässä ovat työtehtävien kannalta olennaisia.

Tarjoamme tehtäviin asianmukaisen perehdytyksen ja jatkokoulutuksen, mahdollisuuden luoda uraa ja kasvaa yrityksessämme logistiikka-alan asiantuntijaksi. Lisäksi tarjoamme viihtyisän työyhteisön sekä yrityksemme monipuoliset henkilöstöedut.

Työn fyysisyyden takia tulee sinun olla täysi-ikäinen. Voit itse vaikuttaa siihen kuinka paljon töitä tulet tekemään. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi toisen työn tai opiskelujen ohessa tehtäväksi.

Täytä hakemus nettisivujemme kautta osoitteessa www.niemi/tyopaikat viimeistään 6.11.2016 mennessä.

Web-osoite: http://niemi.fi Työnantaja: Muuttopalvelu Niemi Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekrytointi@niemi.fi Hakemukset: http://niemi.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttajia Kuopioon, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Muuttopalvelu Niemi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa