Banner Hakonen

Työpaikkakuvaus

Hakonen on vuonna 1918 perustettu perheyritys ja Suomen vanhimpia logistiikka-alan toimijoita. Asiakaslähtöinen toimintatapamme tuottaa kumppanuuteen perustuvia asiakkuuksia, joista parhaat ovat kestäneet jo yli 50 vuotta. Kuljemme kehityksen kärjessä ja olemme Palvelevan logistiikan ja asiakasrajapinnassa toimivien tiedonhallintajärjestelmien edelläkävijä. Palvelutarjontamme kattaa aina jakelu-, asennus-, huolto- ylläpito-, käyttöönotto- ja kierrätyspalveluista muutto- ja toimitilapalveluihin. Työllistämme lähes 300 eri alan huippuammattilaista ja ajoneuvokalustoomme kuuluu n. 100 erikokoista jakeluautoa. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudun, Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen talousalueilla.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun asiakasprojekteihimme

Palveluhenkisiä muuttajia ja kalusteasentajia

vaihteleviin sekä monipuolisiin muutto – ja kalusteasennustehtäviin.
Palvelukseen haettavien työntekijöiden tehtäviin kuuluvat muuttotyöt, kodinkalusteiden asennukset yksityishenkilöiden kotona sekä toimistokalusteiden asennukset yritysten toimitiloissa.

Tehtävät edellyttävät:

  • palveluhenkisyyttä 
  • oma-aloitteellisuutta 
  • hyvää fyysistä kuntoa 
  • kielitaitoa (suomi ja englanti)

Kokemus kaluste-ja kodinkoneasennuksista, B-ajokortti sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Jos tiedät pystyväsi kehittymään osaksi motivoitunutta joukkoamme, täytä työhakemus mahdollisimman pian osoitteessa: http://www.hakonen.fi/fi/meille-toihin

Lisätietoja meistä www.hakonen.fi


 

Työnantaja: Hakonen Sijainti: Pääkaupunkiseutu Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu


Tämä työpaikka, Muuttaja / kalusteasentaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Hakonen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu .