Duunitori suosittelee
Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Muuramen perusopetuksessa on haettavana alakoulun rehtorin virka. Rehtori toimii kolmen alakoulun Isolahden (48 opp.), Kinkomaan (157 opp.) ja Niittyahon (48 opp.) koulujen hallinnollisena johtajana. Muuramen kunnan strategian keskeisiä tavoitteita ovat oppimisympäristöjen kehittäminen ja osaamisen hyödyntäminen, kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sekä talouden tasapaino. Arvostamme em. teemojen mukaisia opetuspalveluissa hankittuja näyttöjä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Muurame opetusalan esimies- ja johtotehtävät Muurame .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Muuramen kunta Y-tunnus 0176699-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Muuramen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muurame . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa