Duunitori suosittelee
Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Muuramen perusopetuksessa on haettavana alakoulun rehtorin virka. Rehtori toimii kolmen alakoulun Isolahden (48 opp.), Kinkomaan (157 opp.) ja Niittyahon (48 opp.) koulujen hallinnollisena johtajana.

Muuramen kunnan strategian keskeisiä tavoitteita ovat oppimisympäristöjen kehittäminen ja osaamisen hyödyntäminen, kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sekä talouden tasapaino. Arvostamme em. teemojen mukaisia opetuspalveluissa hankittuja näyttöjä ja osaamista. Hakijan eduksi luetaan kyky hallita ja johtaa kokonaisuuksia, hyvät henkilöjohtamisen taidot sekä kokemus hanke- ja kehittämistyöstä. Olet innostava pedagoginen johtaja, joka saa henkilöstönsä sitoutumaan muuramelaisiin oppimisen ja kasvun tavoitteisiin.

Rehtorin virkatehtäviin sisältyy opetusvelvollisuutta.

Rehtorin viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Riittäväksi työkokemukseksi katsotaan vähintään viiden vuoden kokemus luokanopettajan työstä. Virkaan valittavalla on 6 kuukauden koeaika.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki 504/2002).
Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 14.00. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Paperiset hakemukset lähetetään osoitteeseen Muuramen kunnan Opetuspalvelut/rehtorin virka, PL 1, 40951 Muurame. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Web-osoite: http://www.muurame.fi Työnantaja: Muuramen kunta Sijainti: Purotie 2, 40930 KINKOMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Palvelujohtaja Simo Oksanen p. 014 659 605 tai simo.oksanen@muurame.fi. Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Purotie 2, 40930 KINKOMAA

Yritystiedot

Toiminimi Muuramen kunta Y-tunnus 0176699-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Muuramen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muurame , osoitteessa Purotie 2, 40930 KINKOMAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa