Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elektroniikkasuunnittelija Muuntosähkö Oy valmistaa muuntajia, kuristimia ja muita käämittyjä komponentteja sekä vikavirran ja eristystason valvontalaitteita. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Lisäksi meillä on toimipisteet Joensuussa, Viron Viljandissa ja Kiinan Suzhoussa. Haemme Joensuun toimipisteeseemme elektroniikkasuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen tuotekehitysprojektin ajaksi. Projektin arvioitu kesto noin 6kk. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI) ja kokemusta suunnittelutyöstä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tietoliikennealan tehtävät Joensuu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Joensuu tietoliikennealan tehtävät palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Muuntosähkö Oy Y-tunnus 0111855-3 Toimiala Elektronisten komponenttien valmistus Rinnakkaistoiminimet Trafox

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elektroniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Muuntosähkö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus