Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elektroniikkasuunnittelija Muuntosähkö Oy valmistaa muuntajia, kuristimia ja muita käämittyjä komponentteja sekä vikavirran ja eristystason valvontalaitteita. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Lisäksi meillä on toimipisteet Joensuussa, Viron Viljandissa ja Kiinan Suzhoussa. Haemme Joensuun toimipisteeseemme elektroniikkasuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen tuotekehitysprojektin ajaksi. Projektin arvioitu kesto noin 6kk. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI) ja kokemusta suunnittelutyöstä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tietoliikennealan tehtävät Joensuu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Joensuu tietoliikennealan tehtävät palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Muuntosähkö Oy Y-tunnus 0111855-3 Toimiala Elektronisten komponenttien valmistus Rinnakkaistoiminimet Trafox

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elektroniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Muuntosähkö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa