Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Haetaan ohjelmisto-osaajaa projektiluontoiseen tehtävään
Digitalisaatio muokkaa arkielämää vauhdilla, jossa on välillä vaikea pysyä mukana. Me Muumimaailmassa näemme, että on tärkeää pysyä mukana kehityksessä ja olemme kehittämässä asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointikanaviamme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.
Haemmekin nyt töihin ohjelmistoalan moniosaajaa, joka osaa hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Muumimaailma koostuu monista eri toiminnoista, joista monissa ollaan yhteydessä asiakkaisiin. Näitä toimintoja ovat esimerkiksi kassajärjestelmä, lippukauppa, kulunvalvonta ja mobiilisovellus. Haluamme kehittää järjestelmiä vastaamaan tähän haasteeseen ja viemään Muumimaailman asiakaspalvelun uudelle tasolle. Järjestelmät voivat koostua useiden eri ohjelmistojen kokonaisuudesta tai mahdollisesti yhdestä isommasta kokonaisuudesta. Haettavan henkilön tuleekin pystyä kommunikoimaan ohjelmistotalojen kanssa ja kehittämään monia toimintoja samanaikaisesti.
Toivomme hakijalta soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason koulutusta ja kokemusta vastaavien projektien kanssa työskentelystä.

Web-osoite: http://www.muumimaailma.fi Työnantaja: Muumimaailma Oy Sijainti: Kaivokatu 5, 21100 NAANTALI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Tai mahdollisesti jo aikaisemminkin Yhteystiedot: Jarkko Kuitunen, 025111111, jarkko.kuitunen@muumimaailma.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokatu 5, 21100 NAANTALI

Yritystiedot

Toiminimi Muumimaailma Oy Y-tunnus 0925595-8 Toimiala Huvi- ja teemapuistojen toiminta Rinnakkaistoiminimet Teatteri Emma, Emma Teatteri

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 276 088 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

450 960 € -23 %

Henkilöstö

56 -6

Liikevoitto-%

7 % -22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ohjelmisto-, sovellustyön erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Muumimaailma Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Naantali , osoitteessa Kaivokatu 5, 21100 NAANTALI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa