Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ohjelmisto-osaajaa projektiluontoiseen tehtävään Digitalisaatio muokkaa arkielämää vauhdilla, jossa on välillä vaikea pysyä mukana. Me Muumimaailmassa näemme, että on tärkeää pysyä mukana kehityksessä ja olemme kehittämässä asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointikanaviamme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Haemmekin nyt töihin ohjelmistoalan moniosaajaa, joka osaa hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Muumimaailma koostuu monista eri toiminnoista, joista monissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Naantali ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Naantali asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Naantali .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Muumimaailma Oy Y-tunnus 0925595-8 Toimiala Huvi- ja teemapuistojen toiminta Rinnakkaistoiminimet Teatteri Emma, Emma Teatteri

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ohjelmisto-, sovellustyön erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Muumimaailma Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Naantali . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus