Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ohjelmisto-osaajaa projektiluontoiseen tehtävään Digitalisaatio muokkaa arkielämää vauhdilla, jossa on välillä vaikea pysyä mukana. Me Muumimaailmassa näemme, että on tärkeää pysyä mukana kehityksessä ja olemme kehittämässä asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointikanaviamme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Haemmekin nyt töihin ohjelmistoalan moniosaajaa, joka osaa hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Muumimaailma koostuu monista eri toiminnoista, joista monissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Naantali ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Naantali asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Muumimaailma Oy Y-tunnus 0925595-8 Toimiala Huvi- ja teemapuistojen toiminta Rinnakkaistoiminimet Teatteri Emma, Emma Teatteri

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ohjelmisto-, sovellustyön erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Muumimaailma Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Naantali . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus