Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hankamäen Maamiesseura ry kokoaa yhteen ja tallentaa julkaisuksi perinne- ja historiatietoa Hankamäen kylän alueelta. Tuloksena syntyy Hankamäen kyläkirja, jossa kuvataan myös kylän nykypäivää. Kirjahanke hakee kirjalle KIRJOITTAJAA Hankamäen kyläkirja -hanke saa rahoitusta Euroopan Unionin Maaseuturahastosta rahoitetun Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014 - 2020 Leader -toimenpiteen kautta. Kyläkirja hanke kestää vuoden 2018 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja humanistisen tieteen alan tehtävät tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät puutarha- ja viheralan työt Tutkimustehtävät biologian alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu yhteiskunta- tai kulttuurintutkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hankamäen Maamiesseura ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus