Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Hankamäen Maamiesseura ry kokoaa yhteen ja tallentaa julkaisuksi perinne- ja historiatietoa Hankamäen kylän alueelta. Tuloksena syntyy Hankamäen kyläkirja, jossa kuvataan myös kylän nykypäivää.

Kirjahanke hakee kirjalle
KIRJOITTAJAA

Hankamäen kyläkirja -hanke saa rahoitusta Euroopan Unionin Maaseuturahastosta rahoitetun Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014 - 2020 Leader -toimenpiteen kautta. Kyläkirja hanke kestää vuoden 2018 loppuun, noin 250 sivuisen kirjan on tarkoitus olla valmis syksyllä 2018. Kirjoittaminen on osa-aikaista, työn alussa tehtävän suunnitelman perusteella aikataulutettua. Kirjahanketta johtaa ja ohjaa seurantaryhmä. Aineistoa kirjaa varten on koottuna jo runsaasti, joten tyhjältä pöydältä emme aloita. Hanke ei tarjoa kirjoittajalle työtiloja.

Kirjoittajalta edellytetään, että hän on kirjoittanut useampia tähän kyläkirjaan verrattavia historiikkeja. Näistä aiemmista teoksista tulee ilmetä, että kirjoittajalla on kyky koota ihmisten tarinoita, jututtaa ja muisteluttaa ja että lopputulemana on syntynyt mielenkiintoinen, elävä ja aikaa kestävä teos. Paikallistuntemus luetaan valittavalle kirjoittajalle ehdottomaksi eduksi. Edellytämme kahden vuoden sitoutumista hankkeeseen ja aktiivista yhteistyötä Hankamäen kyläläisten kanssa koko hankkeen ajan.

Lähetä sähköinen hakemuksesi osoitteeseen jukka.poyhonen@pp2.inet.fi viimeistään 27.10.2016. Hakemuksesta tulee ilmetä aiemmat kirjoittamasi kirjat, muu asiantuntemus ja kokemus, joka tukee valintaa sekä palkkiotoiveesi. Liitä hakemukseesi suunnitelma, miten sinä toteuttaisit kirjan kirjoittamisen. Lähetä postissa yksi kirjoittamasi kirja edellä mainittuun päivään mennessä osoitteella Jukka Pöyhönen Hankamäentie 222, 41520. Kirja palautetaan hakuprosessin jälkeen.

Työnantaja: Hankamäen Maamiesseura ry Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Jukka Pöyhönen 0400 643 566 jukka.poyhonen@pp2.inet.fi Hakemukset: jukka.poyhonen@pp2.inet.fi Jukka Pöyhönen Hankamäentie 222 41520 Hankasalmi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu yhteiskunta- tai kulttuurintutkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hankamäen Maamiesseura ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa