Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme huolellista ja luotettavaa siistijää aluksi osa-aikaiseen työhön ylläpitosiivoukseen. Työ tapahtuu pääasiassa arkisin vaihtelevissa kohteissa, mutta mahdollisuus myös viikonlopputöihin. Työtä tarjolla sovitusta 2h-7h / päivä marraskuun loppuun saakka, jatko mahdollinen. Kilpailukykyinen palkkaus ! Työhakemukset sähköpostitse osoitteeseen posti.crystalia@gmail.com tai soittamalla 0400 142301/Suvi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Siivouspalvelu Crystalia. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15210 - Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa