Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme noin puolipäivätoimista siivoustyöntekijää etupäässä Hämeenkosken-Lammin alueella sijaitseviin kohteisiin. Kohteet ovat pääosin yritysten tai muiden yhteisöjen tiloja, mutta työtehtävät sisältävät myös kotisiivouksia. Työtehtävät ajoittuvat arkipäiviin, normaalisti ei ole ilta- tai viikonlopputöitä. Edellytämme vastuuntuntoista ja rehellistä asennetta, oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja mielellään aiempaa kokemusta ja/tai alan koulutusta. Henkilöauton ajokortti ja -taito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkoski .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Osk Hämeenkosken Ratas. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenkoski .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa