Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme noin puolipäivätoimista siivoustyöntekijää etupäässä Hämeenkosken-Lammin alueella sijaitseviin kohteisiin. Kohteet ovat pääosin yritysten tai muiden yhteisöjen tiloja, mutta työtehtävät sisältävät myös kotisiivouksia. Työtehtävät ajoittuvat arkipäiviin, normaalisti ei ole ilta- tai viikonlopputöitä. Edellytämme vastuuntuntoista ja rehellistä asennetta, oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja mielellään aiempaa kokemusta ja/tai alan koulutusta. Henkilöauton ajokortti ja -taito on välttämätön tehtävien hoitamisessa. Aktiiviselle ja soveltuvalle henkilölle jatkossa mahdollisuus myös suurempiin tuntimääriin aina kokoaikatyöhön asti. Mahdollisuus myös alan ammattitutkinnon suorittamiseen oppisopimuskoulutuksella.

Web-osoite: http://hameenkoskenratas.fi Työnantaja: Osk Hämeenkosken Ratas Sijainti: Kukkolantie 2, 16800 HÄMEENKOSKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KOSKUE HEINI MARJAANA, Puh: 03-7877812, 050-3294869, toimisto@hameenkoskenratas.fi Hakemukset: Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hameenkoskenratas.fi. Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kukkolantie 2, 16800 HÄMEENKOSKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Osk Hämeenkosken Ratas. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenkoski , osoitteessa Kukkolantie 2, 16800 HÄMEENKOSKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa