Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Mittausinsinööri/mallikoordinaattori

Lemminkäinen Infra Oy

90015 - Oulu

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme noin puolipäivätoimista siivoustyöntekijää etupäässä Hämeenkosken-Lammin alueella sijaitseviin kohteisiin. Kohteet ovat pääosin yritysten tai muiden yhteisöjen tiloja, mutta työtehtävät sisältävät myös kotisiivouksia. Työtehtävät ajoittuvat arkipäiviin, normaalisti ei ole ilta- tai viikonlopputöitä. Edellytämme vastuuntuntoista ja rehellistä asennetta, oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja mielellään aiempaa kokemusta ja/tai alan koulutusta. Henkilöauton ajokortti ja -taito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Osk Hämeenkosken Ratas. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenkoski .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus