Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme autoalan ammattilaista monipuolisiin tehtäviin talvikaudeksi Muonion alueelle. Työ tapahtuu kansainvälisessä työympäristössä, autonvalmistajien kestotestaus asiakkaiden parissa.

Edellytämme hakijalta autoalan koulutusta tai vastaavia taitoja eli aitoa kiinnostusta alaan. Edellytämme myös suomen ja englannin kielten hyvää osaamista, asiakaspalveluosaamista niin kasvotusten asiakkaiden parissa kuin myös sähköpostin ja puhelimen kautta sekä toimistotyön perustaitoja, kuten Office ohjelmien hallintaa.

Odotamme että olet järjestelmällinen, hallitset raportoinnin, monipuolisten asiakokonaisuuksien organisoinnin, töiden aikataulutuksen sekä pystyt toimimaan erinomaisesti yhteistyössä laajassakin verkostossa. Eduksi katsotaan saksan kielen osaaminen.

Työssä kulkeminen edellyttää omaa autoa. Työ alkaa marraskuussa 2016 ja kestää huhtikuulle 2017. Lisäksi toivotaan mahdollisuutta neuvotella myös seuraavasta talvikaudesta samoissa tehtävissä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto. Työsuhde- ja palkkausehdot neuvotellaan asiakasyrityksemme kanssa. Majoituksen hankinnassa avustetaan mahdollisuuksien mukaan. Työnantajalla henkilökuntaetuja.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan ilmaantuessa.

Lisätiedot sähköpostitse: info@laplandstaff.fi

Web-osoite: http://www.laplandstaff.fi Työnantaja: Lapland Staff Oy Sijainti: MUONIO, 99300 MUONIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan marraskuussa Yhteystiedot: info@laplandstaff.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: MUONIO, 99300 MUONIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autoalan insinööri/ammattilainen testaustoimintaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muonio , osoitteessa MUONIO, 99300 MUONIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa