Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TURVATEKNIIKAN ASIANTUNTIJA Olemme avanneet haettavaksi paikan turvatekniikan asiantuntijan tehtäviin. Tulet sijoittumaan osaksi asiantuntijatiimiämme, vastuualueenasi palo- ja pelastustoimen laitteiden suunnittelu ja asiantuntijatehtävät. Työskentelysi keskittyy paloilmoitin- ja turvavalojärjestelmien ympärille. Henkilökohtaisen osaamisesi mukaisesti painopistettä voidaan laajentaa muihin järjestelmiin. Tehtäviisi kuuluvat: - Turvajärjestelmien suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät - Hankkeiden läpivienti osana tiimiä - Osallistuminen yhtiön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu tekniikan erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suuntava Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus