Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TURVATEKNIIKAN ASIANTUNTIJA Olemme avanneet haettavaksi paikan turvatekniikan asiantuntijan tehtäviin. Tulet sijoittumaan osaksi asiantuntijatiimiämme, vastuualueenasi palo- ja pelastustoimen laitteiden suunnittelu ja asiantuntijatehtävät. Työskentelysi keskittyy paloilmoitin- ja turvavalojärjestelmien ympärille. Henkilökohtaisen osaamisesi mukaisesti painopistettä voidaan laajentaa muihin järjestelmiin. Tehtäviisi kuuluvat: - Turvajärjestelmien suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät - Hankkeiden läpivienti osana tiimiä - Osallistuminen yhtiön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu tekniikan erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suuntava Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus