Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TURVATEKNIIKAN ASIANTUNTIJA Olemme avanneet haettavaksi paikan turvatekniikan asiantuntijan tehtäviin. Tulet sijoittumaan osaksi asiantuntijatiimiämme, vastuualueenasi palo- ja pelastustoimen laitteiden suunnittelu ja asiantuntijatehtävät. Työskentelysi keskittyy paloilmoitin- ja turvavalojärjestelmien ympärille. Henkilökohtaisen osaamisesi mukaisesti painopistettä voidaan laajentaa muihin järjestelmiin. Tehtäviisi kuuluvat: - Turvajärjestelmien suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät - Hankkeiden läpivienti osana tiimiä - Osallistuminen yhtiön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu tekniikan erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suuntava Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa