Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyritykselle TARJOILIJAA keikkatyötön. Työtehtäviin kuuluvat ravintolan asiakaspalvelu, tarjoilu ja anniskelu. Toivomme hakijalta alan koulutusta, aiempaa kokemusta anniskelusta ja perusdrinkkituntemusta. Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat pakolliset. Vastaavaan pätevyys katsotaan eduksi. Työtunnit ja vuorot määräytyvät tilauskannan mukaan, minkä vuoksi toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Pääsääntöisesti vuorot ajoittuvat iltaan ja viikonloppuihin. Persoonaltaan etsimämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Kontiolahti ravintola-alan asiakaspalvelu Kontiolahti ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Juhta Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80710 - Kontiolahti .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa