Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyritykselle TARJOILIJAA keikkatyötön. Työtehtäviin kuuluvat ravintolan asiakaspalvelu, tarjoilu ja anniskelu. Toivomme hakijalta alan koulutusta, aiempaa kokemusta anniskelusta ja perusdrinkkituntemusta. Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat pakolliset. Vastaavaan pätevyys katsotaan eduksi. Työtunnit ja vuorot määräytyvät tilauskannan mukaan, minkä vuoksi toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Pääsääntöisesti vuorot ajoittuvat iltaan ja viikonloppuihin. Persoonaltaan etsimämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Kontiolahti ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Juhta Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kontiolahti .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus