Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme iloiseen joukkoomme kahvilatyöskentelystä kiinnostunutta henkilöä. Hakijallta vaaditaan anniskeluvastaavan pätevyyttä, ja taito tehdä erikoiskahveja. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan trendikkäässä Helsingin kalliossa, kahvilassa jossa kaikki tuotteet valmistetaan alusta alkaen. Työ on alkuun osa-aikaista ja viikonloppupainotteista 3-5vuoroa viikossa. Työ ajat 6.30-23.00 välillä. Sopii hyvin välivuotta pitävälle....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hakaniemi() ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Kahvilamyyjä, Kahvila- ja baarimyyjät, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Video Laitinen Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus