Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme iloiseen joukkoomme kahvilatyöskentelystä kiinnostunutta henkilöä. Hakijallta vaaditaan anniskeluvastaavan pätevyyttä, ja taito tehdä erikoiskahveja. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan trendikkäässä Helsingin kalliossa, kahvilassa jossa kaikki tuotteet valmistetaan alusta alkaen. Työ on alkuun osa-aikaista ja viikonloppupainotteista 3-5vuoroa viikossa. Työ ajat 6.30-23.00 välillä. Sopii hyvin välivuotta pitävälle.

Web-osoite: http://bergga.fi Työnantaja: Video Laitinen Ky Sijainti: Viides linja 14 a 1, 00530 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: LAITINEN JARKKO JUHANI, Puh: 0440600122, jarkko.laitinen@bergga.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Viides linja 14 a 1, 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Kahvilamyyjä, Kahvila- ja baarimyyjät, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Video Laitinen Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Viides linja 14 a 1, 00530 HELSINKI .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus