Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Perhekotivanhempia ammatilliseen perhekotiin. Hakijalta edellytetään sosiaalialan koulutusta sekä kokemusta lastensuojelutyöstä. Lisätietoja Taila Helin 040-7228647 tai Eija Siljander 044- 0938888...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Jämsä hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Jämsä musiikki- ja viihdealan tehtävät Jämsä asiakasneuvonta Jämsä sosiaalityö Jämsä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät asiakasneuvonta sosiaalityö Jämsä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Asumistukipalvelut Helminauha. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämsä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa