Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan positiiviseen ja kehittymishaluiseen organisaatioon Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö tuottaa Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven, Lopen, Järvenpään ja Nurmijärven alueella laadukkaita työllistämispalveluita ja alueellista etsivää nuorisotyötä. Säätiöllä on palveluksessaan yhteensä yli 60 työllistämisen ja syrjäytymisen ehkäisyn ammattilaista. Asiakkaita säätiön valmennuspalveluissa on vuosittain noin 2000 ja liikevaihto on yli 4 miljoonaa euroa. Säätiön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hyvinkää talonrakennus Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää määräaikainen Hyvinkää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät talonrakennus ravintola-alan asiakaspalvelu määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ravintola- tai suurtaloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus