Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan positiiviseen ja kehittymishaluiseen organisaatioon Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö tuottaa Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven, Lopen, Järvenpään ja Nurmijärven alueella laadukkaita työllistämispalveluita ja alueellista etsivää nuorisotyötä. Säätiöllä on palveluksessaan yhteensä yli 60 työllistämisen ja syrjäytymisen ehkäisyn ammattilaista. Asiakkaita säätiön valmennuspalveluissa on vuosittain noin 2000 ja liikevaihto on yli 4 miljoonaa euroa. Säätiön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hyvinkää talonrakennus Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää määräaikainen Hyvinkää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät talonrakennus ravintola-alan asiakaspalvelu määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ravintola- tai suurtaloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus