Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan positiiviseen ja kehittymishaluiseen organisaatioon Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö tuottaa Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven, Lopen, Järvenpään ja Nurmijärven alueella laadukkaita työllistämispalveluita ja alueellista etsivää nuorisotyötä. Säätiöllä on palveluksessaan yhteensä yli 60 työllistämisen ja syrjäytymisen ehkäisyn ammattilaista. Asiakkaita säätiön valmennuspalveluissa on vuosittain noin 2000 ja liikevaihto on yli 4 miljoonaa euroa. Säätiön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hyvinkää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää määräaikainen Hyvinkää talonrakennus muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu määräaikainen Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ravintola- tai suurtaloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa