Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan positiiviseen ja kehittymishaluiseen organisaatioon Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö HRAKS ja Hyria koulutus ovat yhteistyössä kehittäneet uuden koulutus- ja valmennuskonseptin, jonka avulla opiskelijat ja työkokeilijat kehittävät osaamistaan aidoissa ravintolan työtehtävissä. Koulutuskonsepti toimii yrittäjyysalustalla, jossa työkokeilijat voivat työkokeilun avulla päivittää osaamistaan tai suorittaa tutkinnon osia. Opiskelijat puolestaan oppivat uudenlaisella periaatteella toimivassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hyvinkää talonrakennus Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää määräaikainen Hyvinkää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät talonrakennus ravintola-alan asiakaspalvelu määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ravintola- tai suurtaloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus