Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan positiiviseen ja kehittymishaluiseen organisaatioon

Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö HRAKS ja Hyria koulutus ovat yhteistyössä kehittäneet uuden koulutus- ja valmennuskonseptin, jonka avulla opiskelijat ja työkokeilijat kehittävät osaamistaan aidoissa ravintolan työtehtävissä. Koulutuskonsepti toimii yrittäjyysalustalla, jossa työkokeilijat voivat työkokeilun avulla päivittää osaamistaan tai suorittaa tutkinnon osia. Opiskelijat puolestaan oppivat uudenlaisella periaatteella toimivassa oppimisympäristössä.
Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Hyvinkäällä, kauppakeskus Willassa. Olemme avoinna viikon jokaisena päivänä. Valmistamme arkipäivisin lounasta ravintolan asiakkaille sekä Hyvinkään keskustassa sijaitsevaan henkilöstöravintola Café Rentukkaan. Vaihtuva Á la carte -listamme elää opiskelijoiden, vuodenaikojen ja erilaisten teemojen mukaan. Tuotamme myös perinteisiä kahvilan palveluita. Meillä on anniskeluoikeudet.
Haemme nyt W&T Willaan ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä ammatillista ohjaajaa täydentämään cateringpalveluiden tiimiä.
Säätiön cateringpalveluiden kokonaisuus sisältää Hyvinkään ja Riihimäen uimahallien kahvilatoiminnan ja lipunmyynnin (Café Sveitsi ja Café Harju) sekä Hyvinkäällä henkilöstöravintolan Renton talossa (Café Rentukka) ja ravintolan kauppakeskus Willassa (W&T Willa).
Etsimme rohkeaa, määrätietoista ja työtä pelkäämätöntä ravintola-alan ammattilaista, joka on kuin kotonaan niin keittiössä kuin asiakaspalvelussa. Työhön kuuluu työkokeilijoidemme sekä alan ammatillista peruskoulutusta suorittavien opiskelijoiden ohjaamista käytännön työtehtävissä.
Haettavalta työntekijältä edellytetään:
- soveltuvaa alan koulutusta, vähintään ammatillinen perustutkinto
- vahvaa työkokemusta ravintola-alalta: ruoanvalmistus, leivonta, vitriinituotteiden valmistus ja anniskelu
- pitkäjänteisyyttä, rohkeutta, avointa elämänkatsomusta sekä vastuullista asennetta
- valmiutta ja halua erilaisten ihmisten ohjaamiseen ja motivoimiseen

Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö tuottaa Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven, Lopen, Järvenpään ja Nurmijärven alueella laadukkaita työllistämispalveluita ja alueellista etsivää nuorisotyötä. Säätiöllä on palveluksessaan yhteensä yli 60 työllistämisen ja syrjäytymisen ehkäisyn ammattilaista. Asiakkaita säätiön valmennuspalveluissa on vuosittain noin 2000 ja liikevaihto on yli 4 miljoonaa euroa. Säätiön taustatahoja ovat talousalueen kunnat ja se toimii tiiviissä yhteistyössä Hyria koulutuksen kanssa.

Tehtävä on määräaikainen (sijaisuus) 6.7.2017 saakka. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville kello 7-15. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.
Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus työhön soveltuvasta terveydentilasta.

Web-osoite: http://www.hraks.fi Työnantaja: Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö Sijainti: 05800 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Merja Pihlaja, Puh: 040 634 8074, merja.pihlaja@hraks.fi Hakemukset: diaari@hraks.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 05800 HYVINKÄÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ravintola- tai suurtaloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää , osoitteessa 05800 HYVINKÄÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa