Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan positiiviseen ja kehittymishaluiseen organisaatioon Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö HRAKS ja Hyria koulutus ovat yhteistyössä kehittäneet uuden koulutus- ja valmennuskonseptin, jonka avulla opiskelijat ja työkokeilijat kehittävät osaamistaan aidoissa ravintolan työtehtävissä. Koulutuskonsepti toimii yrittäjyysalustalla, jossa työkokeilijat voivat työkokeilun avulla päivittää osaamistaan tai suorittaa tutkinnon osia. Opiskelijat puolestaan oppivat uudenlaisella periaatteella toimivassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hyvinkää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää määräaikainen Hyvinkää talonrakennus muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu määräaikainen Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ravintola- tai suurtaloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus