Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Työpaikkakuvaus

JULKISIVUKORJAUS. JULKISIVURAPPARI. Etsitään ammatitaidoisia julkisivurappareita. Rokotusmenetelmä, ruiskurappaus, koristerappaus. Ammattitutkinto. B-ajokortti.Työpaikkan saaja valitsetaan koerappaustyön perustella. Töita 3 viikko kuukaudessa Suomessa Tamperella + 1 viikko Virossa. Virossa tuntipalkka 8 eur brutto. Viron hyvää palkkatason mukaisesti.

Web-osoite: http://www.painepesu.com Työnantaja: SURVEPESU OÜ Sijainti: Laki 12, Tallinn, 00000 - Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 19.09.2016 Yhteystiedot: Tarmo Tamm Puh +372 5242424 Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laki 12, Tallinn, 00000 -

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu rakennus-, korjaus- ja valmistustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut SURVEPESU OÜ. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Laki 12, Tallinn, 00000 - .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus