Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kyseessä on vuorotteluvapaasijaisuus, huomioithan vuorotteluvapaan ajaksi palkattavan henkilön ehdot: Henkilö on ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 päivää vuorotteluvapaata edeltäneen 14 kuukauden aikana tai henkilö on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi tai henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tehtäviin kuuluu erilaiset avustavat satama-alan työt mm mekaanisen kunnossapidon avustavat tehtävät, aluekunnossapidon tehtävät (koneellinen lumen auraus, hiekoitus yms.), autojen ja nosturien yms. pienet huollot sekä puhtaanapito, huoltomaalaukset (putkistot, kaiteet yms.), aluksien kiinnitys/irrotus, sataman kuljetinjärjestelmien ajo.

Edellytämme:teknisen alan koulutus (sähkö-, metalli-, merenkulku- tai kunnossapitoala), ajokortti, koneajotaito, 18 vuoden ikä, hyvät it-taidot, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot, reipas ote työhön, eduksi luetaan satama-alan tuntemus.

Web-osoite: http://www.portofpori.fi Työnantaja: Porin Satama Oy Sijainti: Merisatamantie 4, 28880 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: AALTONEN MARJANNE, Puh: 0447012614, marjanne.aaltonen@portofpori.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Merisatamantie 4, 28880 PORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Satama-alan avustavat työt, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Porin Satama Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Merisatamantie 4, 28880 PORI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa