Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

JRR Service Oy on myynnin tukipalveluyritys. Räätälöidyt palveluratkaisumme tukevat asiakasyritystemme operatiivista myyntiä nostaen B2B-asiakastapaamisten määrää. OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ? Oletko kiinnostunut B2B-myynnistä etätyönä? Oletko tuloshakuinen, energinen ja sosiaalinen? TARJOAMME NYT! Etsimme B2B-buukkauspalvelun tuottamiseen yrittäjää. Voit tehdä tätä oman muun liiketoimintasi ohella päivällä. Tarjoamme ammattimaisen valmennuksen, jotta sinulla on mahdollisuus toimia mahdollisimman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Tuusula .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut JRR Service Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa