Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Asiakashankkija, 2 paikkaa, Suomen Elementtikatto Oy, Jyväskylän yksikkö

Suomen Elementtikatto Oy on kokeneella henkilöstöllä varustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa täysin uudenlaisia kattoremontteja avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme täydellisen kokonaispalvelun omakotitalojen, pienkiinteistöjen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin. Palvelu- ja tuotekonseptimme on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme sitä jatkuvasti kasvavan kysynnän mukaan.

Olemme kehittäneet yhdessä rakennusalan insinöörien kanssa kattosaneerauskohteisiin täysin uuden elementtikattokonseptin, joka tulee muuttamaan kattoremonttimarkkinat sen korkean laadun ja nopean asennettavuuden johdosta. Suomen Elementtikatto Oy on kattoremonttialan todellinen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä!

Panostamme hyvään asiakaspalveluun, konseptin tehokkuuteen ja työntekijöidemme säännölliseen koulutukseen. Toteutamme kaikki remontit markkinoiden laadukkaimmilla materiaaleilla ja asennustyöt suoritamme aina omien koulutettujen asentajiemme toimesta takuutyönä. Suomen Elementtikatto Oy työllistää tällä hetkellä noin 20 alan ammattilaista ja rekrytoimme jatkuvasti uusia alan osaajia. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä ja toinen yksikkömme sijaitsee Espoossa.

Etsimme nyt kahta uutta ASIAKASHANKKIJAA Jyväskylän yksikköön!

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta, kannustavan työyhteisön ja erinomaiset ansaintamahdollisuudet! Tarjoamme myös erinomaiset työkalut työn toteuttamiseen sekä uuden työauton.

Asiakashankkijan tavoitepalkka on 2500 e/kk, jonka saavuttaminen
vaatii perusaktiivista työntekoa. Erittäin reippaalla ja aktiivisella tekemisellä kuukausiansiosi nousee jopa yli 4000 euroon.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan hyvä asenne ratkaisee. Perehdytyskoulutuksella tarjoamme takuuvarman startin ja loppu onkin kiinni omasta aktiivisuudestasi ja päättäväisyydestäsi. Kun tarvitset tukea, sitä on aina tarjolla. Koulutamme sinut alan parhaimpien joukkoon!

Oletko sinä etsimämme asiakashankkija?

Pyydä lisätietoa tai lähetä pikaisesti vapaamuotoinen hakemus sähköpostiini!

Eino Lehtimäki
040-1970 485
eino.lehtimaki@elementtikatto.fi

Julkaisemme uudet nettisivut osoitteessa www.elementtikatto.fi 7.11.2016 mennessä! Tule ja tutustu!

Web-osoite: http://www.elementtikatto.fi Työnantaja: Suomen Elementtikatto Oy Sijainti: 40250 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eino Lehtimäki 040-1970 485 eino.lehtimaki@elementtikatto.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40250 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu myyntialan työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Elementtikatto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40250 - Jyväskylä , osoitteessa 40250 JYVÄSKYLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa