Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kyllä sä tiedät. Ensin sulla on se läppäri edessä. Huomaat, että siinä on likatahroja. Nouset ylös ja alat etsimään mikrokuituliinaa. Hinkkaat näyttöä, kunnes havaitset johdon, joka vie sähköpistokkeeseen. Sehän on hyvin hyvin tummunut, yhhyh. Pakko putsaa heti.

Noni. Ei menny kuin 45 minuuttia.

Miks Tiina Korhosen pitää soittaa just nyt kun olin aloittamassa soitteleen? Vastaan. Voi olla hyvii juorui.

Kolmekymmentäkuusiminuuttia ja 20 sekuntia myöhemmin havaitset NÄLÄN. On selkeesti McDonalds -päivä! Sinne.

Noo, toisaalta. Se on aina parempi soitella iltapäivällä, päättäjät saa silloin tosi paljon helpommin kiinni kun aamupäivällä. Just niin, ihan reippaasti lounaan jälkeen. Ei tässä mitään hätää. Ehtii hyvin tsekkaan ihmisii Instassa.

Klo 14.38 alkaa jo vähän rajusti ja perinteisesti ahdistaan. Luurit korviin. Puoltoistatuntii aikaa ennenku pitää lähtee hakeen skidit tarhasta. Tekisköhän tänään lasagnee? Hirvee duuni, ei viitti. Joku soppa on ok.

Ajassa tunti ja 20 minuuttia, niin olet tehnyt 4 loistavaa tapaamista, joista ainakin kolmesta tulee kauppa. Sun on ollut pakko suoriutua, koska olet nälkäinen ja laiska. Sähkölaskukin on suuri. Olet ammattipuhuja ja puhelinklousaaja, joka ei pikkudediksistä paljoo pelästy.

Meillä soitetaan vaikka pressalle, jos ollaan sille päätetty myydä. Paikka ei ole lälläreille.

Kun se luuri nousee, niin sitä ei tehdä turhaan. On kivampaakin tekemistä. Tulokset eivät ole sidottu aikaan vaan asenteeseen. Hoida homma, kun sinun biorytmillesi se on sopivinta.

Tuu meille! Saat likaisen läppärin ja pimeet työkaverit! Ja hilloa, mutta et mansikkahilloa. Ei olla niissä piireissä.

Terkuin Wannadon jengi

Hakemus ja palkkatoive tänne: http://wannado.fi/tyohakemus

P.S. Jos ilmoituksesta puuttui mukamas jotain olennaista tietoa, laita nopee viestii, vastataan.

Web-osoite: http://www.wannado.fi Työnantaja: Wannado Oy Sijainti: 00600 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Irina Viitala irina@wannado.fi Tweets @IrinaViitala Tiedustelut ainoastaan sähkö/somepostitse. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 21.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00600 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmarkkinoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Wannado Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00600 - Helsinki , osoitteessa 00600 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa