Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme sinulle amerikkalaiset hyvinvointi- ja kauneusalan laadukkaat ja sertifikoidut tuotteet sekä ainutlaatuisen menestyskonseptin. Useita tapoja toimia riippuen elämäntilanteestasi.
Yrityksellä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Tuotteet pohjautuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe veraan yrityksen omilta viljelmiltä. Omistamalla koko prosessin, kasvista tuotteeseen asti, voidaan valvoa ja taata korkeimman laadun.
Aktiivinen elämä ja itsestään huolehtiminen ovat ajankohtaisia aiheita ja yhä useammat ihmiset kiinnostuvat luonnollisista vaihtoehdoista, jotka antavat heille sekä laatua että tuloksia. Yritys on nykyään Skandinavian suurin Aloe veraan perustuvien ravintolisien ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys.

Mistä sinä unelmoit?
Unelmoitko työstä, jossa voit päättää itse tavoitteesi, työaikasi, lomasi, työkaverisi?
Unelmoitko työstä, jossa sinulla ei ole pomoa eikä alaisia?
Unelmoitko työstä, jolla tulet hyvin toimeen, pienemmällä työmäärällä, ilman stressiä?
Unelmoitko työstä, jossa voit matkustella, tavata ihmisiä, pitää hauskaa ja auttaa muita?
Haluatko kohentaa fyysistä ja henkistä hyvinvointisi?
Etsitkö uusia haasteita, varmoja tuloja tai joustavuutta päättää itse omasta ajastasi?
Onko ystäväpiirissäsi henkilö, jota haluat auttaa?

Jos vastasit joihinkin kohtiin kyllä, niin Forever sopii sinulle. Kenties jopa täydellisesti! Itsenäisenä jälleenmyyjänä saat lisätuloja, solmit uusia kontakteja ja päätät itse milloin ja miten paljon haluat työskennellä! Päätät itse omasta liiketoiminnastasi ja sinulla on samalla vahva ja pidetty tavaramerkki, johon tukeutua.

Minä viihdyn hyvin työssäni Foreverin itsenäisenä jälleenmyyjänä ja etsin nyt uusia kollegoita! Uusien ihmisten tapaaminen, pitämieni tuotteiden suosittelu ja auttaminen toisia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa, samalla kun toteutan omia unelmiani, on ainutlaatuinen mahdollisuus! Meidän tiimissä on myös mahdollista osallistua lukuisiin innostaviin koulutuksiin ja infoihin, joissa tapaat iloisia ja positiivisia ihmisiä ja saat paljon energiaa.

Sinäkin voit aloittaa oman liiketoiminnan vahvasti kasvavalla alalla, erittäin pienellä taloudellisella riskillä ja omien edellytyksiesi ja tavoitteidesi mukaisesti! Ota minuun yhteyttä, niin kerron enemmän omasta työstäni ja siitä, miten sinäkin voit päästä alkuun!

Saat itse päättää haluatko lisäansioita vai toimitko päätoimisesti, provisiopalkkaus on erittäin kilpailukykyinen. Saat itse suunnitella mieleisesi työaikataulun sekä pääset toteuttamaan itsellesi haluamasi ansiotason. Osa-aikaisuus soveltuu esim. kotiäideille tai jo olemassa olevan työn tai yritystoiminnan lisäksi lisätuloksi mm. muoti-ja lifestyle-liikkeille, kampaamoille, hoitoloille, kynsi-ja ripsistudioille.

Työnantaja: Hell Marika Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marika Hell p. 040-4141918 @ marika1hell@gmail.com Lisätietoa voi katsoa näiltä sivuilta: http://foreverliving.fi/ sekä http://myaloevera.fi/460000744740/fi/start/ Kuvasto: http://foreverliving.s3.amazonaws.com/Flip%20Produktkatalog%202016/The%20Products%20FI/index.html Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Hell Marika. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus