Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi ja viihdyt työssä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Haemme Jätkäsaaren myymälän huoltotiskille positiivisen asenteen omaavaa palveluhenkistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaspalvelijana varmistat onnistuneen asiakaskohtaamisen ja parannat asiakaskokemusta huoltopisteellämme, joka on tärkeä osa palveluketjuamme ja viimeistelee asiakaspalvelumme.

Aiempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Odotamme työntekijältä joustavuutta, tilannetajua ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista.

Palkkaus kaupanalan mukaan. Mikäli kiinnostuit ja haluat ottaa haasteen vastaan jätä hakemuksesi CV:n kera viimeistään 25.10.2016 osoitteeseen noora.muhonen@verkkokauppa.com

Web-osoite: http://www.verkkokauppa.com Työnantaja: Verkkokauppa.com Oyj Sijainti: Tyynenmerenkatu 11, 00220 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tyynenmerenkatu 11, 00220 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Verkkokauppa.com Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tyynenmerenkatu 11, 00220 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa