Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut edustamaan palvelua, joka ratkaisee asiakkaan todellisen ongelman? Palvelua, jota on miellyttävä esitellä asiakkaalla. Jatkuvasti kasvavan kysynnän vuoksi haemme joukkoomme ja jatkokoulutukseen asentajia Etelä-Suomen talousalueelle.

KATTAVAT TYÖEDUT JA JÄRKEVÄ PALKKAUS

Hyvän kysyntätilanteemme ansiosta pystymme lupaamaan Lujahormin asentajille jatkuvasti töitä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pyrimme aina pitkään työsuhteeseen. Palkkiomalli on neuvoteltavissa, mutta haluamme tarjota lähtökohtaisesti kiinteää kuukausipalkkaa!

OLEMME ALAN JOHTAVA ESIMERKKI JA SUUNNANNÄYTTÄJÄ

Lujahormi®-palvelu tunnetaan korkeasta laadusta ja pitkälle viedystä palveluprosessista. Ylivertainen palvelu on asiakkaan helppo ostaa, mutta myös edustajan helppo myydä. Tarjouksemme kestää vertailun faktojen valossa. Kuluneen vuoden aikana olemme toimineet esimerkkinä useille alalle tulleille yrityksille. Olemme otettuja siitä, että meitä seurataan ja pystymme toiminnallamme vaikuttamaan koko alan standardeihin.

Johtavana toimijana koemme, että meillä on jatkuva vastuu kehittää palveluamme, myyntiäprosesseja ja markkinointia harppauksin eteenpäin. Esimerkiksi yrityksemme nuohoojien ja muurarien tuntemus tulisijojen ja savuhormien toimintaperiaatteista on koko henkilöstömme käytössä!

SELKEÄT TEHTÄVÄT

Lujahormin asentajana saat koulutuksen tulipesien ja savupiippujen korjaamiseen. Saat käyttöösi laadukkaat työkalut ja työauton. Toimenkuvaasi kuuluu omakotitalojen ja pientalojen tulipesien ja savupiippujen korjaus. Korjausmenetelmänä käytetään pääasiassa muurausta ja massakorjausta (alalla käytetään myös nimityksiä hormisaneeraus, hormipinnoitus, hormimassaus, liukuvalu).

Web-osoite: http://lujahormi.fi Työnantaja: Lujahormi Ky Sijainti: 01200 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Marraskuussa/heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Markus Lesonen, 0504332399, markus@lujahormi.fi Perttu Hänninen, 0453264698, perttu.hanninen@lujahormi.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01200 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hormien asentaja, korjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lujahormi Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01200 - Vantaa , osoitteessa 01200 VANTAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa