Duunitori suosittelee
Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme automekaniikan ammattilaista monipuolisiin tehtäviin talvikaudeksi Muonion alueelle. Työ tapahtuu kansainvälisessä työympäristössä, autonvalmistajien kestotestaus asiakkaiden parissa. Edellytämme hakijalta mekaanikon ammattitaitoa sekä diagnostiikka laitteiden hallintaa, suomen ja englannin kielten hyvää osaamista sekä asiakaspalveluosaamista. Odotamme että hallitset monipuolisesti eri huolto- ja korjaustyöt niin sähkö kuin mekaaniselta puolelta, töiden aikataulutuksen sekä pystyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Muonio Asennus, huolto ja puhtaanapito Muonio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autotestaus mekaanikko / ajoneuvoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muonio .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa