Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Senior Software Engineer (Android)

Zyptonite Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme automekaniikan ammattilaista monipuolisiin tehtäviin talvikaudeksi Muonion alueelle. Työ tapahtuu kansainvälisessä työympäristössä, autonvalmistajien kestotestaus asiakkaiden parissa. Edellytämme hakijalta mekaanikon ammattitaitoa sekä diagnostiikka laitteiden hallintaa, suomen ja englannin kielten hyvää osaamista sekä asiakaspalveluosaamista. Odotamme että hallitset monipuolisesti eri huolto- ja korjaustyöt niin sähkö kuin mekaaniselta puolelta, töiden aikataulutuksen sekä pystyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Muonio asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autotestaus mekaanikko / ajoneuvoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99300 - Muonio .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus