Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme automekaniikan ammattilaista monipuolisiin tehtäviin talvikaudeksi Muonion alueelle. Työ tapahtuu kansainvälisessä työympäristössä, autonvalmistajien kestotestaus asiakkaiden parissa. Edellytämme hakijalta mekaanikon ammattitaitoa sekä diagnostiikka laitteiden hallintaa, suomen ja englannin kielten hyvää osaamista sekä asiakaspalveluosaamista. Odotamme että hallitset monipuolisesti eri huolto- ja korjaustyöt niin sähkö kuin mekaaniselta puolelta, töiden aikataulutuksen sekä pystyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Muonio asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autotestaus mekaanikko / ajoneuvoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muonio .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus