Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme automekaniikan ammattilaista monipuolisiin tehtäviin talvikaudeksi Muonion alueelle. Työ tapahtuu kansainvälisessä työympäristössä, autonvalmistajien kestotestaus asiakkaiden parissa.

Edellytämme hakijalta mekaanikon ammattitaitoa sekä diagnostiikka laitteiden hallintaa, suomen ja englannin kielten hyvää osaamista sekä asiakaspalveluosaamista. Odotamme että hallitset monipuolisesti eri huolto- ja korjaustyöt niin sähkö kuin mekaaniselta puolelta, töiden aikataulutuksen sekä pystyt toimimaan erinomaisesti yhteistyössä laajassakin verkostossa sekä aitoa kiinnostusta alaan. Eduksi katsotaan korjaamotyöskentely Daimler konsernin automerkkien parissa sekä saksan kielen osaaminen.

Työssä kulkeminen edellyttää omaa autoa. Työ alkaisi jo marraskuussa 2016 ja kestää huhtikuuhun 2017. Mahdollista neuvotella myös seuraavasta talvikaudesta samoissa tehtävissä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto. Työsuhde- ja palkkausehdot neuvotellaan asiakasyrityksemme kanssa. Majoituksen hankinnassa avustetaan mahdollisuuksien mukaan. Työnantajalla henkilökuntaetuja.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan ilmaantuessa.

Lisätiedot sähköpostitse: info@laplandstaff.fi

Web-osoite: http://www.laplandstaff.fi Työnantaja: Lapland Staff Oy Sijainti: MUONIO, 99300 MUONIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan marraskuussa Yhteystiedot: info@laplandstaff.fi Hakemukset: http://laplandstaff.likeit.fi/apply/6654167 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: MUONIO, 99300 MUONIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autotestaus mekaanikko / ajoneuvoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muonio , osoitteessa MUONIO, 99300 MUONIO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa