Duunitori suosittelee
Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kesäkaudella päätoimialamme on maakaapelointi, mutta tuotamme myös muitakin maanrakennuspalveluita. Talvella keskitymme kiinteistöjen ja katujen talvikunnossapitoon. Haemme nyt Pellon kyläalueella suoritettaviin talvikunnossapitotöihin soveltuvaa, ammattitaitoista traktorin-/pyöräkuormaajankuljettajaa. ODOTAMME SINULTA: -Aikaisempaa kokemusta pihojen ja katujen talvikunnossapidosta -Valmiutta lähtemään töihin sääolosuhteiden mukaisesti -Oma-alotteisuutta, huolellisuutta ja sosiaalisuutta -Olet ahkera ja työtässi kunnioitava henkilö -Korttipakastasi löytyy: tieturva1,työturvallisuus,EA1 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Pello kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu maansiirtokoneiden kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut konetyö m.salonen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 95700 - Pello .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus