Duunitori suosittelee
PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kesäkaudella päätoimialamme on maakaapelointi, mutta tuotamme myös muitakin maanrakennuspalveluita. Talvella keskitymme kiinteistöjen ja katujen talvikunnossapitoon. Haemme nyt Pellon kyläalueella suoritettaviin talvikunnossapitotöihin soveltuvaa, ammattitaitoista traktorin-/pyöräkuormaajankuljettajaa. ODOTAMME SINULTA: -Aikaisempaa kokemusta pihojen ja katujen talvikunnossapidosta -Valmiutta lähtemään töihin sääolosuhteiden mukaisesti -Oma-alotteisuutta, huolellisuutta ja sosiaalisuutta -Olet ahkera ja työtässi kunnioitava henkilö -Korttipakastasi löytyy: tieturva1,työturvallisuus,EA1 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Pello kuljetus, logistiikka ja liikenne Pello .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu maansiirtokoneiden kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut konetyö m.salonen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 95700 - Pello .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa