Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kesäkaudella päätoimialamme on maakaapelointi, mutta tuotamme myös muitakin maanrakennuspalveluita. Talvella keskitymme kiinteistöjen ja katujen talvikunnossapitoon. Haemme nyt Pellon kyläalueella suoritettaviin talvikunnossapitotöihin soveltuvaa, ammattitaitoista traktorin-/pyöräkuormaajankuljettajaa. ODOTAMME SINULTA: -Aikaisempaa kokemusta pihojen ja katujen talvikunnossapidosta -Valmiutta lähtemään töihin sääolosuhteiden mukaisesti -Oma-alotteisuutta, huolellisuutta ja sosiaalisuutta -Olet ahkera ja työtässi kunnioitava henkilö -Korttipakastasi löytyy: tieturva1,työturvallisuus,EA1 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Pello kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu maansiirtokoneiden kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut konetyö m.salonen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pello .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus