Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan työntekijää vesirakennustöihin Houseboard-proektiin. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta esimerkiksi vesirakennusalalta ja traktorinkuljettajana. Jos osaat työskennellä muovi - ja aluminiumprofiilin sekä lasikuidun parissa. Hankitun osaamisen lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja ripeää työotetta. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Työturvallisuuskortti on välttämätön sekä auton käyttömahdollisuus. Venäjän, englannin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Konnevesi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Konnevesi talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Konnevesi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu maa- tai vesirakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Dubasov Sergey. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 44330 - Konnevesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa