Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan työntekijää vesirakennustöihin Houseboard-proektiin. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta esimerkiksi vesirakennusalalta ja traktorinkuljettajana. Jos osaat työskennellä muovi - ja aluminiumprofiilin sekä lasikuidun parissa. Hankitun osaamisen lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja ripeää työotetta. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Työturvallisuuskortti on välttämätön sekä auton käyttömahdollisuus. Venäjän, englannin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Konnevesi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Konnevesi talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu maa- tai vesirakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Dubasov Sergey. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 44330 - Konnevesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus