Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PERSONAL TRAINER naisten kuntokeskus LadyLine Ritzille Vaasaan Toimit Revolution personal trainerina naisten kuntokeskuksella. Tehtäviisi kuuluu kuntosaliohjaus ja harjoitusohjelmien suunnittelu, ruokavalio-ohjaus, asiakaskontaktointi sekä asiakassopimusten tekeminen. Työtuntimääräsi on min. 15 h/vk. Voit päättää työtuntien määrän ja aikataulutuksen itse, olettaen että sinulle asettamamme tavoitteet täyttyvät. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on - personal ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Vaasa liikuntapalvelut ja urheiluala Vaasa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vaasa liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.09.2016 ja sen on julkaissut WASA SHAPE OY AB. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus