Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Ilmoitus jätetty 11.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PERSONAL TRAINER naisten kuntokeskus LadyLine Ritzille Vaasaan Toimit Revolution personal trainerina naisten kuntokeskuksella. Tehtäviisi kuuluu kuntosaliohjaus ja harjoitusohjelmien suunnittelu, ruokavalio-ohjaus, asiakaskontaktointi sekä asiakassopimusten tekeminen. Työtuntimääräsi on min. 15 h/vk. Voit päättää työtuntien määrän ja aikataulutuksen itse, olettaen että sinulle asettamamme tavoitteet täyttyvät. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on - personal ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Vaasa liikuntapalvelut ja urheiluala Vaasa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vaasa liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.09.2016 ja sen on julkaissut WASA SHAPE OY AB. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus